4 en 5 mei zijn voor onze scouting altijd bijzondere dagen. Ook dit jaar zijn we aanwezig bij de Dodenherdenking op het Raadhuisplein en de volgende dag bij de Liberty Tour door de omgeving. Dit betekent dat de opkomsten van de speltakken gewijzigd zijn op de zaterdag!

Voor de bevers en esta's verandert er niets. Alle ochtendspeltakken zijn welkom om met ons of met de eigen familie bij de Herdenking te zijn.

De welpen hebben 's ochtends op 4 mei geen opkomst, want zij rijden op 5 mei mee met de georganiseerde Liberty Tour in een collonne oorlogsvoertuigen. Een hele bijzondere ervaring! Elk jaar mogen één of twee van onze speltakken daaraan meedoen.

De gidsen en verkenners hebben op 4 mei opkomst vanaf 16:00 uur. Ze zullen samen eten klaarmaken en samen dineren, voordat ze naar de Dodenherdenking komen. De rowans hebben op 3 mei een gebruikelijke opkomst, en zijn daarnaast ook bij de Dodenherdenking aanwezig.

via whatsapp

 

 

Laatste Nieuws

 

 

24 op 25 mei is het tijd voor het Welpenweekend!

De welpen gaan samen op een kamp naar het Naaldenveld! Daar brengen ze het weekend door samen met andere welpen van de regio.

De verdere opkomsten van dit weekend vervallen!