Op 4 mei staan we stil bij en herdenken we alle Nederlandse oorlogsslachtoffers. Op 5 mei vieren wij dat we in Nederland in vrijheid mogen leven. 

4 mei 2019

Traditiegetrouw was onze scouting aanwezig bij de herdenking op het Raadhuisplein van Boskoop, om kransen aan te reiken en om gezamenlijk in stilte onze oorlogsslachtoffers te herdenken. Het was een mooie bijeenkomst en een prachtige regenboog sierde de lucht.

 

Op 5 mei was het tijd voor een uitbundige viering en waardering van de vrijheid waarin wij mogen leven. De welpen, gidsen en verkenner deden dit door mee te gaan met de Alphense Liberty Tour. In een collonne van legervoertuigen brachten zij het vredesvuur van Hazerswoude-Rijndijk, via Benthuizen naar Boskoop. De tocht was een heel bijzondere ervaring en de sfeer zat er goed in onder onze scouts en de veteranen! Ze hebben samen een leuke dag gehad en beseffen eens te meer: wij leven in een prachtig, vrij land. 

 

via whatsapp groep                                                  via w autogroepsfoto 5 mei

Laatste Nieuws

 

 

Jubileumkamp 2019! 20-27 juli

In Gorssel gaat de hele Mr. van Daalgroep samen een heerlijke zomerweek beleven tijdens het 85-jarig jubileumkamp! Jij hebt je toch ook al ingeschreven?