Verkenners

De verkenners, een veelbesproken groep binnen de scouting.

Jongens van 11 t/m 14 jaar.

Zaterdagmiddag 14:00 - 17:00 uur.

Welkom!

De verkenners is een traditionele groep. We openen en sluiten in stijl en houden ons aan de verkenner-wet. Maar laat je niet misleiden! De verkenners doen naast de vaardigheden kaart & kompas, knopen en pionieren veel andere dingen. We combineren de vaardigheden vaak met het doen van leuke activiteiten, zoals bij het bouwen van vlotten of het zelf maken (en daarna uitproberen!) van een eigen vishengel. Daarnaast spelen we ook allerlei spellen of doen we samen bijvoorbeeld een potje voetbal of trefbal.

Het jonge leiding-team heeft veel ervaring met scouting en met leiding geven. Ze houden ook wel van een spelletje, dus kijk niet gek op als je leiding ook enthousiast meedoet!

Hoe zou dat smaken?   Graven graven

Kom gerust een keer kijken bij een van onze opkomsten! Neem dan van tevoren wel even contact met ons op.

Dennis van den Berg                06 - 27 58 96 18