Nieuws

Gaat JOTA-JOTI dit jaar de wildernis opzoeken? 

Na een jaar wachten is het weer zover: JOTA-JOTI is er binnenkort weer op 18, 19 en 20 oktober. De bedoeling is om via radiozenders en internet contact te leggen met andere scoutinggroepen van over de hele wereld! Het is een groots evenement waar jaarlijks zo’n 1,3 miljoen scouts aan meedoen. 

Read more ...

Open Dag 2019

Op zaterdag 28 september 2019 houdt de Mr. van Daalgroep een Open Dag. Weet jij al wat 'scouting' is, of juist nog helemaal niet? Kom deze dag een kijkje bij ons nemen om te zien en ervaren wat wij allemaal doen! Van 11:30 tot 16:00 uur is ons clubhuis open voor bezoekers van alle leeftijden. Kom ook langs!

Read more ...

Scouting op 4 en 5 mei

Op 4 mei staan we stil bij en herdenken we alle Nederlandse oorlogsslachtoffers. Op 5 mei vieren wij dat we in Nederland in vrijheid mogen leven. 

Read more ...

Mr. van Daal Jubileumkamp 2019

Van 20 tot en met 27 juli hebben wij ons Jubileumkamp gehad, ter ere van het 85-jarig bestaan van onze vereniging! Alle leeftijdsgroepen verbleven op hetzelfde terrein in Gorssel, Overijssel.

Read more ...

Attentie: opkomsttijden op 4 mei

4 en 5 mei zijn voor onze scouting altijd bijzondere dagen. Ook dit jaar zijn we aanwezig bij de Dodenherdenking op het Raadhuisplein en de volgende dag bij de Liberty Tour door de omgeving. Dit betekent dat de opkomsten van de speltakken gewijzigd zijn op de zaterdag!

Read more ...

Laatste Nieuws

 

 

JOTA-JOTI

Ken jij dit evenement al? 19-21 oktober leggen we contact met andere scouts van over de hele wereld. De verkenners en gidsen blijven zelfs een nachtje slapen van vrijdag op zaterdag.