Nieuws

Open dag Mr. van Daalgroep

18 september hebben wij de open dag op het Zwartepad 51 in Boskoop. Op deze dag kun je bij ons allemaal leuke activiteiten komen doen. Kom jij ook?

Wij organiseren deze dag natuurlijk volgens alle richtlijnen rondom Covid-19. Bij aankomst zullen wij u vragen aan te melden en bij vertrek u vragen af te melden.

Read more ...

Een gezicht bij de naam

Na jaren onderzoek in archieven kunnen we onze groep eindelijk een gezicht geven! Mr. Ard van Daal is vanaf nu niet enkel een naam, het is een persoon geworden.

Read more ...

Scouting Mr. Van Daalgroep gaat voor duurzaam met 30 zonnepanelen.

De scouts van de Mr. Van Daalgroep in Boskoop zorgen vanaf nu voor hun eigen energievoorziening. Althans, dat doet de zon voor ze: sinds deze week liggen er 30 zonnepanelen op het dak van het scoutinggebouw aan het Zwartepad.

Daarmee is het gebouw een grote stap verder in de verduurzaming. Ondanks eerdere acties om te verduurzamen, denk bijvoorbeeld aan LED verlichting, gebruikt ons clubhuis jaarlijks bijna 6000 kWh per jaar. Dankzij de 30 zonnepanelen gaan we nu naar verwachting ruim 6500 kWh per jaar opwekken. En dat opwekken van stroom gaat snel hoor met deze mooie zomerse lentedagen! Inmiddels hebben we al een opbrengst van meer dan 500 kWh. Op mooie dagen is dat ruim 50 kWh per dag.

Read more ...

Gaat JOTA-JOTI dit jaar de wildernis opzoeken? 

Na een jaar wachten is het weer zover: JOTA-JOTI is er binnenkort weer op 18, 19 en 20 oktober. De bedoeling is om via radiozenders en internet contact te leggen met andere scoutinggroepen van over de hele wereld! Het is een groots evenement waar jaarlijks zo’n 1,3 miljoen scouts aan meedoen. 

Read more ...

Laatste Nieuws

 

Steun onze Groep!

Via Rabo Clubsupport kan jij ons extra steunen, klik hier voor meer informatie