Nieuws

Vervallen opkomsten 24 en 25 mei

Vrijdagavond 24 en zaterdag 25 mei vervallen alle gebruikelijke opkomsten.

De welpen hebben wel hun regioweekend op het Naaldenveldterrein. Verder zijn de speltakleiders mee met het Stamweekend: de jaarlijkse traditie voor de 18+ groep van de vereniging, om samen een weekend weg te gaan en leuke activiteiten te ondernemen.

Volgende week zijn we er allemaal weer bij, dus tot dan!

Scouting op 4 en 5 mei

Op 4 mei staan we stil bij en herdenken we alle Nederlandse oorlogsslachtoffers. Op 5 mei vieren wij dat we in Nederland in vrijheid mogen leven. 

Read more ...

Attentie: opkomsttijden op 4 mei

4 en 5 mei zijn voor onze scouting altijd bijzondere dagen. Ook dit jaar zijn we aanwezig bij de Dodenherdenking op het Raadhuisplein en de volgende dag bij de Liberty Tour door de omgeving. Dit betekent dat de opkomsten van de speltakken gewijzigd zijn op de zaterdag!

Read more ...

Oorlogsherdenking in Amersfoort

Onze scouting dankt haar naam aan de uit Amersfoort afkomstige verzetsstrijder Mr. Arnoldus van Daal. Ter nagedachtenis aan hem, en aan de 410 andere Amersfoortse gevallenen van de Tweede Wereldoorlog, zijn de afgelopen vier jaar voor elk van hen speciale herdenkingsstenen gelegd in de Amersfoortse straten.

Read more ...

Laatste Nieuws

 

 

Jubileumkamp 2019! 20-27 juli

In Gorssel gaat de hele Mr. van Daalgroep samen een heerlijke zomerweek beleven tijdens het 85-jarig jubileumkamp! Jij hebt je toch ook al ingeschreven?